Hűtőtorony lamella

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Szeretnénk megismertetni termékünkkel, a TURBOsplash PAC párologtató panellel, ezen rendszer előnyeivel.

Az alkalmazások során a TURBOsplash PAC panelek még akkor is tiszta vizet állítanak elő, amikor a hagyományosakat már eldugította a lerakódás és az üledékréteg. A TURBOsplash PAC panelek költségét és hideg vizes kapacitását is ki kell értékelni, és össze kell hasonlítani más rendszerekkel a hűtőtorony teljes élettartama alatt és nem csupán akkor, amikor a panel még új és tiszta.

A hűtőtornyok sokkal hatékonyabban működnek   a TURBOsplash PAC-el. Innovatív, nyitott szerkezetüknek köszönhetően párologtató paneleinket úgy terveztük, hogy elősegítse az ideális levegő/víz keverék útját. Még olyan extrém helyzetekben, melynek során a normál hűtőtorony lamellái valószínűleg beszennyeződnek, a TURBOsplash PAC még mindig működik. Praktikus rendszer, melyet könnyű modulokká összeállítani, és bármilyen típusú hűtőtoronyba beépíteni.

Az üzem így mindig teljes kapacitással működhet, megoldódnak a karbantartási problémák és garantált az állandó villamos energia költség megtakarítás, valamint a befektetései is gyorsabban térülnek meg.

A TURBOsplash PAC panelek hozzáilleszthető minden hűtő alkalmazáshoz. Akár az Ön hűtőtorony típusához is. Több mint 42.000 m2 került már beépítésre világszerte. Reméljük hamarosan Ön is tapasztalni fogja, hogy ezzel a rendszerrel hogyan oldódnak meg problémái és hogyan csökkennek fenntartási költségei.

A szennyeződés által eltömített hagyományos panelek  nem hűtenek. A teljesítmény csökken. A TURBOsplash PAC párologtató panelek mindig elegendő utat engednek a levegő és víz számára, és nagyobb hűtőteljesítményt nyújtanak, mint a nyitott, szemcseszórt rendszerek.

Kérem, további információért és magyarországi referenciáért keressen bennünket.

Anita van den Bosch
HydroFLOW Magyarország Kft.

0 Comments