Rólunk

Cégünk a HydroFLOW Magyarország Kft. vízkezeléssel foglalkozik.

Az általunk értékesített vízkezelési rendszerek a „természetesség” köré épülnek, munkájukat úgy végzik, hogy az a legkedvezőbb legyen az emberek, az energiafelhasználás és a környezetünk számára. Ezen rendszerek egymással kiegészítve teljes megoldást kínálnak a vízkezelésben.

Az olasz TURBOsplash Pac hűtőtorony lamellák használatával csökkennek a karbantartási költségek, nő a hatékonyság, problémamentes üzemelést biztosit.

Az angol HydroPATH rendszer készülékeivel (HydroFLOW, AquaKLEAR, SteamKLEAR..) a vízkezelés kapcsán nagyban lehet csökkenteni a vegyszerfelhasználást, feloldja a már eddig lerakódott vízkövet is a rendszerből, ezáltal csökken az energiafelhasználás és megszűnik a baktériumok tenyészhelye.

A holland TwinOxide fertőtlenítőszer legalább tízszeres erővel dolgozik mint a klóros fertőtlenítők és még így sem hagy vissza az egészségre és környezetünkre káros melléktermékeket. Ráadásul a problémát a gyökereinél oldja meg, hiszen megszünteti a biofilmet a csövek, készülékek belsejében, így nem történik újrafertőződés.

A belga Cintropur szűrők egyszerű, komplett szűrést kínálnak a családi házaknál és a kisebb ipari felhasználásoknál is. (Például egy pékség kemencéjéhez általában egy darab Cintropur NW18-as szűrőt és egy darab SteamKLEAR S38-as vízkezelő készüléket szoktunk szerelni és ezután vegyszermentesen üzemeltethető a kemence.)

Nagyobb ipari felhasználásokra a belga Yamit szűrőket és a spanyol Azud szűrőket forgalmazzuk. Akár karbantartásmentes üzemeltetés érhető el velük.

Ezen technológiák igen kényelmes, látványos és biztonságos, de főként valóban végleges megoldást nyújtanak a családi házaktól egészen a legnagyobb ipari felhasználókig, mindenhol, ahol vizet használnak, de nem tűrhetik a vízzel járó kellemetlenségeket.

Cégünk probléma megoldásokra „szakosodott”, gyorsak vagyunk, rugalmasak, megbízhatóak és nálunk még nagy becsben van az „adott szó”.

Rengeteg referenciánk bizonyítja a vevőközpontú működésünket.

Kérem, bármilyen témában a segítségére lehetünk, keressen bennünket!